fbpx

Jullie liefde op beeld

Loveshoot in Drenthe

Een loveshoot is ontzettend leuk om samen te doen. Gewoon voor de lol, of om een speciaal moment zoals een jubileum of verloving vast te laten leggen. Het levert prachtige beelden van jullie relatie op, waar jullie later met liefde op kunnen terugkijken, en die jullie nu vol trots aan de muur kunnen hangen of op social media kunnen delen.

Drenthe zit vol prachtige plekken om jullie liefde te laten vastleggen. Denk aan de heidegebieden rondom Dwingeloo en Beilen of de prachtige bossen in het Drents-Friese Wold. Ook in het centrum van Assen zijn mooie plekjes te vinden, bijvoorbeeld het Asserbos, of de straten rondom het Drents Museum.

Hele fijne shoot gehad met Lisan. Ze is heel vriendelijk en stelt je goed op je gemak, ook als je een beetje nerveus bent of nog nooit een shoot hebt gedaan! Helaas zat het weer ons een beetje tegen met mist maar wij wilden het zelf per se door laten gaan. Lisan hield zelf van tevoren goed het weer in de gaten en vraagt eventueel of je wil verzetten zodat je het perfecte licht krijgt. De fotos zijn ondanks (of juist door) de mist echt mooi geworden. Een aanrader!

Hilde

Op deze pagina

Loveshoot Mendy & Leshley

De foto’s op deze pagina zijn van Mendy en Leshly. Zij vonden het leuk om een keer een koppelshoot te doen, en precies op dat moment stond de heide prachtig in bloei. De keuze voor een loveshoot in Drenthe op de heide was dan ook snel gemaakt. De foto’s zijn gemaakt tijdens het golden hour bij de Makkumerplas in Beilen.

Jongen in groen shirt en meisje in bloementop zitten tussen de bloeiende paarse heide tijdens zonsondergang en kijken elkaar lachend aan.
man tilt zijn vriendin op, ze kijken lachend naar elkaar

Jullie liefde vastgelegd op de foto

Geen enkel stel is hetzelfde. Jullie unieke relatie is precies wat we willen vastleggen op beeld. Houden jullie van romantische wandelingen in de natuur, dan is een golden hour-shoot in een mooie natuurgebied echt iets voor jullie. Zijn jullie juist echte stadsmensen, dan zoeken we leuke plekjes op in jullie favoriete stad. We bedenken samen wat het beste bij jullie past, om te zorgen dat de fotoshoot jullie persoonlijkheden het beste weergeeft.

Ook in de poses tijdens de fotoshoot zorgen we dat jullie worden vastgelegd zoals jullie zijn. Uiteraard maken we voor de ouders en opa’s en oma’s ook een paar simpele schouder-aan-schouder foto’s. Maar daarnaast proberen we zoveel mogelijk spontane beelden te maken waarop jullie persoonlijkheid goed naar boven komt. Ik zal jullie als fotograaf kleine opdrachtjes geven om hierin te helpen.

Een extra persoonlijke trouwkaart of bruiloft decoratie!

Een verlovingsshoot is een leuke activiteit om jullie verloving nog eens extra te vieren. Terwijl jullie het gevoel van het aanzoek herbeleven, leg ik jullie – en natuurlijk die geweldige verlovingsring – vast op beeld. Steeds vaker verwerken koppels deze foto’s in hun trouwkaart, die zo extra persoonlijk wordt. Ook heb je na het doen van een verlovingsshoot mooie foto’s die jullie tijdens de bruiloft kunnen verwerken in de decoratie.

Daarnaast is een fotoshoot ter ere van jullie aanstaande huwelijk een mooie kans om alvast te wennen aan de vele foto’s die gemaakt zullen worden tijdens jullie bruiloft. Omdat jullie al een verlovingsshoot hebben gedaan, weten jullie tijdens de grote dag beter wat jullie te wachten staat. En wanneer jullie deze beelden laten maken door de fotograaf die ook jullie bruiloft zal fotograferen, dan kunnen jullie hem of haar ook alvast beter leren kennen!

Jongen en meisje staan met armen om elkaar heen in de natuur in Drenthe. Ze kijken elkaar lachend aan.
Vrouw leunt tegen de schouder van haar vriend en kijkt hem lachend aan. Ze staan in een bos tijdens zonsondergang.

Kosten loveshoot

De kosten van een loveshoot beginnen vanaf 195 euro. Voor dat bedrag ontvangen jullie tien nabewerkte foto’s. De foto’s kiezen jullie zelf uit een online galerij. Willen jullie meer dan tien foto’s, dan kunnen jullie tegen een meerprijs extra foto’s bijkopen. De fotoshoot is op de locatie die jullie zelf hebben uitgekozen, en duurt ongeveer een uur. We lopen naar verschillende plekjes, zodat jullie gevarieerde foto’s krijgen. Als jullie naast verschillende plekken nóg meer afwisseling in jullie foto’s willen, kun je ervoor kiezen om een extra outfit mee te nemen! Of verwerk dingen in je kleding die je af of uit kunt doen, zoals een hoed of een jasje. Op de kledingtips pagina van deze website geef ik jullie nog meer waardevolle kledingtips voor een fotoshoot.

Hieronder vind je alle kenmerken over een loveshoot op een rijtje.

Super leuke fotoshoot gehad op de heide. Het voelde vrij en vertrouwd en we konden alles aangeven wat wij wilden. Communicatie verliep ook goed en vlot. Ik zou Lisan zeker aanraden!

Annie

Enthousiast? Boek een loveshoot!

Ik help jullie graag aan mooie herinneringen aan deze fase van jullie relatie!

Op deze pagina’s kunnen jullie mijn loveshoot-portfolio bekijken. Dit kan dienen als voorbeeld van hoe jullie koppelshoot eruit zou kunnen zien, maar dan natuurlijk helemaal afgestemd naar jullie persoonlijkheden:

Verlovingsshoot in de binnenstad van Groningen