fbpx

Jullie liefde vereeuwigd op beeld

Loveshoot in Groningen

Vieren jullie een jubileum, zijn jullie verloofd, of willen jullie gewoon jullie relatie laten vastleggen? Een loveshoot is ontzettend leuk om samen te doen! Groningen heeft vele mooie plekken om een fotoshoot te doen. De binnenstad is natuurlijk een geweldige plek met haar oude gebouwen en mooie grachten, maar ook aan het Paterwoldsemeer of het Zuidlaardermeer zijn mooie fotoplekjes te vinden. En ja, hoewel het meestal een idee is van de vrouw, vindt de partner het achteraf toch ook altijd leuk. We leggen jullie liefde vast op de foto, wat jullie prachtige beelden oplevert die jullie kunnen delen op social media, thuis aan de muur kunnen hangen, en over vele jaren met liefde op kunnen terugkijken.

Wij hebben in april een onwijs leuke fotoshoot mogen doen bij Lisan. Lisan stelt je op je gemak en staat open voor ideeën. Wij hebben foto’s laten maken tijdens het golden hour. Het was erg gezellig en de resultaten zijn echt prachtig! We hadden de foto’s binnen 1 week keurig op de mail in een overzichtelijk album zodat wij zelf de voor ons mooiste foto’s konden uitkiezen. Ik raad een fotoshoot bij Lisan zeker aan!

Elize

Op deze pagina

Verlovingsshoot in de binnenstad van Groningen

Op deze pagina zie je de foto’s van de verlovingsshoot van Kars en Paulien. Zij wilden graag foto’s voor op hun trouwkaart. Aangezien zij elkaar hebben ontmoet in Groningen, en daar ook voor het eerst hebben samengewoond, kozen zij voor een loveshoot in Groningen. De binnenstad had meer dan genoeg prachtige plekjes. Zo hebben we foto’s gemaakt rondom de Martinikerk en bij het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen. Ook café Hooghoudt kon niet ontbreken, want daar was hun eerste date!

Vrouw zit voor haar verloofde op de trap van café Hooghoudt in Groningen tijdens een verlovingsshoot.
Man laat zijn verloofde van achteren schrikken terwijl ze beide lachen voor de ingang van het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen

Een loveshoot die jullie als koppel reflecteert​

Net zoals iedere fotograaf een andere stijl heeft, is ook ieder koppel anders. We overleggen samen hoe jullie zijn, en hoe we dit het beste op de foto kunnen weergeven. Zijn jullie een stoer stel, dan kunnen we denken aan coole foto’s in de stad in stoere kleding zoals spijkerbroeken en leren jacks. Zijn jullie juist super romantisch of echte natuurmensen, dan overleggen we over een mooie plek in de natuur tijdens zonsondergang. Als fotograaf denk ik graag mee over hoe we jullie het beste kunnen vastleggen zoals jullie zijn.

Tijdens de loveshoot in Groningen ontmoeten we elkaar op de plek die jullie hebben uitgekozen. We zorgen voor een ontspannen sfeer, want eerlijk is eerlijk: op de foto gaan is soms best ongemakkelijk. Ik gebruik daarom veel beweging in mijn foto’s, denk aan een stukje lopen samen, zodat je niet direct hoeft te staan poseren. Natuurlijk maken we ook een paar geposeerde ‘kijk-in-de-camera-en-lach’-foto’s, want die mogen niet ontbreken en worden vaak gewaardeerd door ouders en opa’s en oma’s.

Foto’s voor op de trouwkaart of tijdens de bruiloft!​

Veel koppels kiezen tegenwoordig voor een verlovingsshoot. Dit is een uitstekend moment om jullie verloving te vieren, en het gevoel van het aanzoek te herbeleven. Jullie liefde en de prachtige verlovingsring staan centraal tijdens de fotoshoot. De mooie beelden die jullie ontvangen kunnen jullie verwerken op de trouwkaart, of als decoratie tijdens de bruiloft.

Op jullie bruiloft worden er de hele dag foto’s gemaakt, en doen jullie waarschijnlijk ook een fotoshoot. Dit kan best spannend aanvoelen. Door van tevoren al een verlovingsshoot te doen, hebben jullie al wat ervaring met fotoshoots en weten jullie tijdens de bruiloft beter wat jullie willen. Ook kunnen jullie alvast wennen aan de stijl van de trouwfotograaf als jullie door hem of haar jullie verloving laten fotograferen.

Verloofd stel in spijkerjasje en blauwe blouse staat in stijldanshouding en houden hun voorhoofden tegen elkaar voor de Martinikerk in Groningen tijdens een loveshoot..
Man en zijn verloofde zitten met hun voorhoofden tegen elkaar onder een bloesemboom bij de Martinikerk in Groningen tijdens een loveshoot.

Kosten loveshoot

Een loveshoot begint al bij 195 euro. Hiervoor krijgen jullie tien nabewerkte foto’s, die jullie zelf uitkiezen uit een online galerij. Uiteraard is het mogelijk om tegen een meerprijs extra foto’s bij te kopen. De fotoshoot is op de locatie die jullie zelf hebben uitgekozen, en duurt ongeveer een uur. We lopen naar verschillende plekjes, zodat jullie gevarieerde foto’s krijgen. Als jullie naast verschillende plekken nóg meer afwisseling in jullie foto’s willen, neem dan gerust een extra kledingstuk mee! Of kies bijvoorbeeld voor een jasje of andere accessoires die je uit of af kunt doen. Op mijn kledingtips pagina kunnen jullie nog meer kledingtips voor een fotoshoot vinden.

Hieronder vind je alle kenmerken over een loveshoot op een rijtje.

Vrolijke jongedame waarbij het enthousiasme voor fotografie onmiskenbaar was. Omdat ze het fotograferen zo merkbaar leuk vindt, was ze geduldig en droeg ze bij aan de voor- én napret voor onze bruiloft, aangezien we twee keer met haar een fotoshoot hebben gedaan.

 

Kars

Enthousiast? Boek een loveshoot!

Ik leg heel graag deze bijzondere tijd voor jullie vast!

Ben je enthousiast, maar wil je eerst wat voorbeelden zien van hoe jullie loveshoot eruit zou kunnen zien? Bekijk één van deze pagina’s: