fbpx

Jullie liefde op beeld

Loveshoot

Een verloving, één jaar samen of misschien zelfs wel meer, of gewoon zomaar: alles is een goede reden om een loveshoot te doen! Tijdens een koppelshoot maken we mooie foto’s van jullie samen, zodat jullie mooie beelden hebben voor aan de muur, op je Instagram en voor later.

*** FOTO’S MET EEN GOUDEN RANDJE! 🙂 *** Op 22 oktober hebben wij een fotoshoot gehad met Lisan. Het was voor ons een eerste keer dus ja, wel een beetje spannend. Maar wat zijn we blij met onze foto’s! De locatie die Lisan heeft aangedragen in combinatie met het tijdstip (golden hour) zorgden voor een hele mooie match met onze kleding en de diverse achtergronden van het veelzijdige bos. Tijdens de fotoshoot gaf Lisan tips voor poses als we dachten even vast te lopen, heel fijn! Van begin tot eind ging alles dan ook, met een beetje hulp, zeer gemoedelijk. En het eindresultaat? Wij zijn blijer dan blij! Volgende week treffen we elkaar weer voor een fotoshoot. Dat zegt genoeg toch? 😉

Marnix

Een loveshoot, wat is dat eigenlijk?

Een loveshoot is een fotoshoot speciaal voor koppels in een liefdesrelatie. Jullie relatie staat centraal. Dit hoeft helemaal niet te betekenen dat het alleen maar kleffe kusfoto’s worden – hoewel ik daar zeker niet vies van ben. Zijn jullie wat minder romantisch, dan is juist dát wat bij jullie past en wat we op beeld willen vangen. Een loveshoot kan worden gedaan om een speciale reden, zoals een aanstaand huwelijk, maar ook gewoon zomaar, bijvoorbeeld als date! Neem een picknickkleed en een fles wijn mee, kom op de motor, of spreek met mij af in jullie favoriete kroeg; ik schiet de beelden, en jullie hebben een super leuke date die jullie ook nog eens fantastische foto’s oplevert!

Meisje in witte jurk krijgt kus op haar wang van jongen in spijkerbroek en blouse op het strand van het Blauwe Meer in Dwingeloo met een prachtige zonsondergang op de achtegrond.
Jongen in groen shirt en meisje in bloementop zitten tussen de bloeiende paarse heide tijdens zonsondergang en kijken elkaar lachend aan.

Een loveshoot die past bij jullie als koppel

Als fotograaf denk ik graag met jullie mee om tot de mooiste beelden te komen die jullie vastleggen zoals jullie zijn. Ieder koppel is uniek, dus geen enkele loveshoot zal hetzelfde zijn. Waar het ene stel voor romantische kleding en poses in een prachtig natuurgebied zal gaan, past bij een ander stel een stoere setting in de stad in jeans beter.

We kiezen samen een mooie plek uit die goed bij jullie past om de foto’s te maken. Tijdens de fotoshoot maken we het gezellig en lopen we van plek naar plek, zodat we mooie, diverse foto’s kunnen maken.

Prachtige beelden voor op de trouwkaart en tijdens de bruiloft!

Zijn jullie verloofd? Dan is een loveshoot een uitstekend moment om dit te vieren! Tijdens de fotoshoot kunnen jullie het gevoel van het aanzoek herbeleven. Dit gevoel, en de prachtige ring natuurlijk, leggen we vast op beeld. Veel stellen kiezen ervoor om deze foto’s te gebruiken op hun trouwkaart. En hoe leuk is het om tijdens de bruiloft een aantal mooie beelden van jullie in de decoratie te verwerken!

Daarnaast is een verlovingsshoot leuk om alvast ervaring op te doen voor de fotoshoot tijdens de bruiloft. En is jullie trouwfotograaf dezelfde persoon als degene die jullie verloving vastlegt, dan kunnen jullie ook alvast de fotograaf beter leren kennen en wennen aan zijn of haar stijl.

Stel houdt elkaars handen vast en kijkt elkaar lachend aan tijdens een loveshoot op de heide in Drenthe
Vrouw in witte kanten top leunt lachend tegen haar man aan terwijl ze op de grond zitten tijdens een koppelshoot in het bos in Ees.

Kosten loveshoot

Een loveshoot heb je al vanaf 195 euro, voor tien nabewerkte foto’s die jullie zelf uitkiezen uit een online galerij. Uiteraard kunnen jullie tegen een meerprijs extra foto’s bijkopen. We zijn ongeveer een uur aan het fotograferen op verschillende plaatsen op de plek die jullie hebben uitgekozen. Willen jullie nóg meer variatie in jullie foto’s, neem dan gerust een extra kledingstuk mee! Of kies bijvoorbeeld voor een jasje of andere accessoires die je uit of af kunt doen. Lees voor meer kledingtips voor een fotoshoot ook eens mijn kledingtips pagina!

Hieronder vind je alle kenmerken over een loveshoot op een rijtje.

Afgelopen augustus hebben wij een shoot gehad met Lisan op de heide. Wij vonden het een beetje spannend maar Lisan stelde ons snel op ons gemak en het is dan ook meer dan een prachtige foto shoot geworden, zeker voor herhaling vatbaar.

Gienus

Enthousiast? Boek een loveshoot!

Ik geef jullie heel graag mooie, tastbare herinneringen aan deze fase van jullie leven!

Ben je enthousiast, maar wil je eerst wat voorbeelden zien van hoe jullie loveshoot eruit zou kunnen zien? Bekijk één van deze pagina’s: