fbpx

Trouwfotograaf Noord-Nederland

Authentieke momenten, tijdloos vastgelegd

Jullie zoeken een bruidsfotograaf voor jullie trouwdag: een dag die je voor altijd wil herbeleven, en die daarom zo mooi mogelijk op de foto moet worden vastgelegd. Als jullie trouwfotograaf verzeker ik jullie van prachtige, blijvende herinneringen aan deze geweldige dag. Tijdloze, liefdevolle en kleurrijke foto’s, die jullie over vijftig jaar vol trots aan jullie kleinkinderen laten zien.

Mijn stijl omschrijf ik als kleurrijk, liefdevol en tijdloos. Jullie ontvangen heldere foto’s in realistische kleuren, zodat de foto’s over vijftig jaar nog steeds in de smaak vallen. Ik hou van warme foto’s, maar wel alleen als dit past bij jullie kleurenthema.

Tastbare herinneringen

 aan de mooiste dag van je leven

Zijn wij een goede match?

Zijn jullie een stel dat niet alleen waarde hecht aan de traditionele must-have foto’s, maar ook de kleine, persoonlijke details op beeld wil vangen die jullie dag echt jullie maken?  Stralen jullie van liefde en kunnen jullie niet wachten die liefde vol trots en enthousiasme te tonen? Of brengen jullie juist een dosis Hollandse nuchterheid en humor naar jullie grote dag? Dan weet ik zeker dat we het goed met elkaar kunnen vinden.

Jullie zijn op zoek naar zowel romantische bruidsportretten als spontane momentopnames die elk aspect van jullie speciale dag belichten. Jullie begrijpen dat de foto’s van deze dag niet zomaar beelden zijn, maar blijvende herinneringen waar jullie nog jaren van zullen genieten. De ideale trouwfotograaf voor jullie biedt waardevolle tips en adviezen om alles prachtig in beeld te brengen, is een steun tijdens de fotoshoot omdat poseren best lastig kan zijn, en geeft gedurende de trouwdag subtiele aanwijzingen zonder op de belangrijke en intieme momenten dominant aanwezig te zijn.

Is dit herkenbaar? Dan lijkt het erop dat wij een uitstekende match zijn. Maar de beste manier om daar achter te komen is natuurlijk door een persoonlijk gesprek. Afhankelijk van de reisafstand, kom ik graag bij jullie langs of we plannen een videogesprek in om elkaar beter te leren kennen en al jullie wensen te bespreken.

Een bruid en bruidegom kussen elkaar in een tunnel van bomen op een trouwfoto in Landgoed de Braak gemaakt door trouwfotograaf Groningen Lisan Spiegelaar.

Kortom, willen jullie terugzien in jullie galerij…

neem dan snel contact op!

Werkwijze: van kennismaking tot trouwalbum

1. Check beschikbaarheid jullie trouwdatum
Mijn stijl spreekt jullie aan en jullie hebben interesse in mij als trouwfotograaf, leuk! Jullie sturen een mailtje om te vragen of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum.
2. Kennismakingsgesprek plannen
Ik ben beschikbaar! We plannen een kennismakingsgesprek. Jullie bereiden je voor door de trouwbrochure te lezen en al jullie vragen te verzamelen.
3. Zijn we een match?
Tijdens het kennismakingsgesprek stellen jullie al je vragen en geven jullie je wensen door. Bovenal kijken we of er een wederzijdse klik is. Ik ben immers de hele dag bij jullie, tijdens alle intieme momenten, dus het is belangrijk dat we ons bij elkaar op ons gemak voelen.
4. Ik word jullie fotograaf!
Yes, we zien het zitten met elkaar en jullie kiezen mij als trouwfotograaf! We leggen onze afspraken vast in een overeenkomst, en jullie doen een aanbetaling van 25 procent van jullie pakketprijs.
5. Aftellen!
Het aftellen tot de bruiloft is begonnen. In de aanloop naar jullie bruiloft sta ik telefonisch, via WhatsApp en de mail voor jullie klaar om jullie te helpen met alle vragen jullie hebben.
6. Detailgesprek
Ongeveer twee weken voor de bruiloft hebben we telefonisch contact om de tijdlijn van jullie dag door te spreken. Ik maak een draaiboek van alle belangrijke momenten zodat ik weet waar ik wanneer moet zijn. Ook weet jullie ceremoniemeester daardoor wie wanneer klaar moet zijn voor de (familie)foto’s.
7. Betaling restant
14 dagen voor de bruiloft ontvangen jullie de factuur voor het openstaande bedrag.
8. Wedding day!
De grote dag! Het genieten kan eindelijk beginnen, en ik zorg ervoor dat we de mooiste beelden maken waarop jullie later kunnen terugkijken.
9. Preview
Binnen 72 uur na de bruiloft ontvangen jullie een preview van de highlights om alvast van te genieten en te delen met vrienden en familie en op social media. Het huwelijk is immers pas echt als het facebook official is ;).
10. Foto's bewerken
Nu begint voor mij de meest tijdrovende klus: ik ga hard aan de slag met het uitzoeken en nabewerken van jullie foto’s.
11. Ontvangst foto's
Binnen vier tot tien weken (afhankelijk van de drukte) ontvangen jullie de link naar jullie online galerij, en via de post een usb-stick met daarop jullie foto’s. Het genieten van de foto’s kan beginnen!
12. Trouwalbum
De foto's die jullie in het trouwalbum willen selecteren jullie in de online galerij. Ik maak een ontwerp waarop jullie feedback geven, en na ongeveer acht weken hebben jullie het album als prachtige tastbare herinnering in jullie handen.
13. Galerij offline
Na een jaar is jullie online galerij offline. Op jullie éénjarig huwelijksjubileum kunnen jullie de online galerij dus nog bekijken. Daarna hebben jullie de foto’s op jullie computer en in jullie album.
Previous
Next

Kosten trouwfotografie

Meest gekozen!

Pakket 

01.

€2.750

Pakket 

02.

€2.500

Pakket 

03.

€2.250

Bij ieder pakket ontvang je daarnaast:

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Een preview binnen 72 uur na de bruiloft
  • Jullie foto’s binnen vier tot tien weken (afhankelijk van de drukte) in hoge kwaliteit digitaal aangeleverd op een usb-stick in een luxe bewaardoos
  • Een 20×20 cm trouwalbum van hoge kwaliteit met 24 pagina’s vol zelfgekozen foto’s
  • Jullie foto’s in een online galerij die je kunt delen met familie en vrienden en waaruit je de foto’s kunt downloaden
  • Gratis reiskosten tot 50 kilometer enkele reis vanaf Nijeveen. De reiskosten verder dan 50 kilometer van Nijeveen bedragen 30 cent per kilometer.

Mochten jullie mij op de trouwdag vragen om langer te blijven, dan geldt hiervoor een tarief van 150 euro per extra uur.

Bij de definitieve boeking doen jullie een aanbetaling van 25 procent van jullie pakketprijs om jullie datum vast te leggen. Het resterende bedrag betalen jullie binnen twee weken voor de bruiloft.

Trouwalbum? Yes please!

Stel je voor dat jullie kinderen later hun eigen bruiloft plannen, en benieuwd zijn hoe die van hun ouders eruit zag. Wat is dan leuker: een mapje foto’s op de computer doorklikken, of een prachtig luxe album met alle highlights samen doorbladeren? Op papier komen de foto’s pas echt tot leven en komen alle herinneringen extra mooi terug. Een compleet trouwalbum is daarom zo veel waard. Ik verzorg deze met heel veel liefde voor jullie, zodat jullie de rest van jullie leven op de mooiste manier kunnen terugkijken op jullie dag.

In jullie eigen online galerij kunnen jullie aangeven welke foto’s jullie graag in het album willen. De trouwalbums maak ik bij een professionele partij die prachtige kwaliteit levert. Extra pagina’s, een groter formaat, of een luxe fotocover zijn mogelijk als upgrade.

Een bruid en bruidegom kussend in een bamboetunnel, vastgelegd door een trouwfotograaf Noord-Nederland.

Hoe vind je de juiste trouwfotograaf?

Het werk van een bruidsfotograaf is zo leuk, dat er honderden fotografen zijn om uit te kiezen. Als je normaal gesproken niet met fotografie bezig bent, is dat best overweldigend en kan het lastig zijn om de juiste fotograaf te kiezen. Waar moet je op letten bij het kiezen van jullie trouwfotograaf?

Natuurlijk is de stijl van de fotograaf een hele belangrijke factor in het kiezen van de juiste bruidsfotograaf. Kijk daarom goed naar foto’s op de website, en vraag of het mogelijk is om een complete galerij te zien. Dit geeft jullie een goed beeld van het gebruik van licht, het soort foto’s dat je zult ontvangen (geposeerd of juist meer journalistiek) en het gebruik van kleur in de nabewerking.

Maar de foto’s zijn niet de enige belangrijke factor. Jullie trouwfotograaf is de hele dag aanwezig bij alle belangrijke, intieme momenten. Het is dan ook erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij elkaar. De meeste fotografen hebben op hun website een ‘over mij’ pagina, en beschrijven in hun trouwbrochure hun opstelling als trouwfotograaf. Niets geeft natuurlijk zo’n goed beeld als een echte ontmoeting. Doe daarom altijd een kennismakingsgesprek voordat jullie definitief de fotograaf boeken.

Ten slotte is de prijs van de fotograaf ook een belangrijke factor. De trouwfotograaf is waarschijnlijk één van de grootste uitgaven die jullie voor jullie grote dag zullen doen. Er bestaat een heel groot prijsverschil tussen fotografen. Je kunt je trouwdag niet overdoen, dus persoonlijk zou ik nooit adviseren om te besparen op de fotograaf (en dat zeg ik niet alleen uit eigenbelang 😉 ). Want wanneer je wat meer betaalt en niet voor de goedkoopste optie gaat, krijg je ook vaak een veel betere kwaliteit. Met een goedkope camera kun je bijvoorbeeld zeker ook mooie foto’s maken, maar als je een beeld groot wil afdrukken voor aan de muur zal je wel degelijk verschil zien met een duurdere camera. Hier zullen jullie de rest van jullie leven plezier van hebben.

Een bruid en bruidegom zitten op een bankje tijdens hun huwelijksceremonie, vastgelegd door een trouwfotograaf Noord-Nederland.

Veelgestelde vragen

Dat hangt er helemaal vanaf wat jullie allemaal willen laten vastleggen! Meestal ben ik een half uur tot een uur voordat de trouwjurk aangaat aanwezig en ga ik een half uur tot een uur na de start van het feest weer naar huis. In die tijd kunnen alle belangrijke elementen van de dag worden vastgelegd: van detailfoto’s en het klaarmaken, tot de openingsdans en feestende gasten. Het pakket van twaalf uur wordt het meest gekozen.

Als ik ziek word op jullie trouwdag (even afkloppen, dat is nog nooit gebeurd), laat ik een vervangende fotograaf uit mijn netwerk de foto’s van jullie dag maken, en bewerk ik deze na afloop. Op die manier ontvangen jullie alsnog de foto’s in de bewerkingsstijl waarvoor jullie hebben gekozen. Indien jullie zelf een vervanger weten te regelen, dan ontvangen jullie natuurlijk het geld dat je aan mij hebt betaald terug.

Om de boeking definitief te maken doen jullie een aanbetaling van 20% van jullie pakketprijs. De factuur voor het resterende bedrag volgt 14 dagen voor jullie bruiloft.

Binnen drie dagen na de bruiloft ontvangen jullie een uitgebreide preview met de eerste foto’s van jullie dag. De rest van de galerij ontvangen jullie tussen de vier en tien weken na de bruiloft, afhankelijk van wanneer in het seizoen (hoog of laag) jullie bruiloft is. De meeste bruidsparen ontvangen hun volledige galerij zes weken na de bruiloft.

Jullie ontvangen de trouwfoto’s in jullie eigen online galerij. Deze kunnen jullie delen met vrienden en familie, en iedereen kan hieruit foto’s downloaden. Deze galerij blijft een jaar lang online. Daarnaast ontvangen jullie de foto’s op een usb-stick.

Jazeker! Pas als je een foto in je handen hebt, ervaar je volledig hoe mooi en waardevol het is. Bij ieder bruidsfotografiepakket ontvang je standaard een album. Deze kun je upgraden naar een groter en/of dikker album. Zijn jullie op zoek naar mooie afdrukken voor aan de muur, dan help ik jullie ook graag. Er zit namelijk veel kwaliteitsverschil in fotoprints. Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Meer info vind je in mijn trouwbrochure!

In mijn trouwbrochure kunnen jullie meer lezen over mijn werkwijze, mijn stijl en de prijsopbouw van mijn bruidsfotografiepakketten. De brochure kun je aanvragen via het contactformulier. Als je hierbij jullie trouwdatum vermeldt, laat ik direct weten of ik die dag nog beschikbaar ben.

Enthousiast? Stuur een berichtje!

Overwegen jullie mij als trouwfotograaf? Stuur me dan een berichtje met jullie trouwdatum om te zien of ik beschikbaar ben. Is dit het geval, dan plannen we een kennismakingsgesprek in waarin jullie al jullie vragen kunnen stellen en om te zien of we een klik hebben. Zijn jullie hierna nòg enthousiaster geworden, dan maken we jullie boeking definitief!