fbpx

Trouwfotograaf drenthe

Authentieke momenten, tijdloos vastgelegd

Als jullie bruidsfotograaf zal ik er alles aan doen om jullie de mooiste tastbare herinneringen van jullie trouwdag te bezorgen. Liefdevolle blikken tussen jou en je partner, een spontane lach tijdens speeches, de tranen tijdens de emotionele momenten; ik leg ze vast op heldere, kleurrijke manier.

Jullie bruiloft wordt kleurrijk door mij op beeld gezet. Ik hou van warme tinten in de nabewerking van de foto’s, maar alleen als dit mooi staat bij de kleuren van jullie dag. Doordat ik in de nabewerking van de trouwfoto’s qua kleur dichtbij de realiteit blijf, zijn jullie foto’s tijdloos. Samen zorgen we voor prachtige foto’s die jullie voor altijd doen herinneren aan jullie trouwdag en die jullie jaren later nog steeds geweldig vinden.

Tastbare herinneringen

 aan de mooiste dag van je leven

Wat kun je verwachten van mij als jullie trouwfotograaf?

Als trouwfotograaf ben je de hele dag dichtbij het bruidspaar, ook tijdens de intieme en emotionele momenten. Het is daarom belangrijk dat jullie je bij elkaar op je gemak voelen. Mijn karakter is rustig en niet dominant, maar wel assertief genoeg om op bepaalde momenten de boel een beetje te sturen om geweldige foto’s te maken.

Een trouwdag kan best druk zijn, dus tussen het fotograferen door help ik waar ik kan. Tijdens een intiem moment met partner of familie verdwijn ik op de achtergrond en schiet ik zo ongemerkt mogelijk de foto’s, en tijdens het feest vind je me al dansend met camera in de hand tussen het feestgedruis.

Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en kijken of we echt een goede match zijn. Dit gesprek kan plaatsvinden bij jullie thuis als de reistijd dat toelaat. Wonen we ver uit elkaar, dan ontmoeten we elkaar ergens in het midden of plannen we een videogesprek.

Een bruid en bruidegom staan hand in hand in een oude kerk tijdens hun fotoshoot

Kortom, willen jullie een trouwfotograaf die…

neem dan snel contact op!

Werkwijze: van kennismaking tot trouwalbum

1. Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?
Jullie zien mij zitten als jullie trouwfotograaf, leuk! Stuur snel een berichtje om te checken of ik nog vrij ben op jullie trouwdatum.
2. Kennismaking plannen
Jullie trouwdatum is beschikbaar! Dan plannen we nu een gesprek waarin we elkaar leren kennen. Ondertussen kunnen jullie alvast mijn trouwbrochure te lezen en jullie vragen verzamelen.
3. Zijn we een match?
Het kennismakingsgesprek is hét moment om jullie wensen te bespreken en al jullie vragen te stellen. Ook leren we elkaars persoonlijkheden kennen en merken we of we ons op ons gemak voelen bij elkaar. Wel zo fijn als we de hele dag met elkaar doorbrengen!
4. Ik word jullie fotograaf!
De match is er, jullie zijn enthousiast en kiezen mij als fotograaf op jullie grote dag! We leggen onze afspraken vast in een overeenkomst, en jullie betalen 25 procent van jullie pakketprijs aan om alles definitief te maken.
5. Aftellen!
Weer een taak op de wedding to-do list is afgevinkt! We gaan aftellen tot de grote dag, en als jullie vragen krijgen sta ik voor jullie klaar.
6. Detailgesprek
Om de tijdlijn en alle belangrijke details van jullie dag door te spreken hebben we ongeveer twee weken voor de bruiloft een Teams gesprek. Zo zorgen we er samen voor dat alles goed gefotografeerd wordt.
7. Betaling restant
Twee weken voor jullie trouwdag ontvangen jullie de factuur voor het openstaande bedrag.
8. Wedding day!
Na al het plannen en aftellen is het eindelijk zo ver! Geniet als nooit tevoren. Ik zorg er ondertussen voor dat jullie deze dag later altijd kunnen herbeleven.
9. Preview
Nieuwsgierig naar de foto's? Ik zorg dat jullie binnen drie dagen na de bruiloft een mooie preview krijgen waar jullie alvast van kunnen genieten en die jullie kunnen delen met vrienden en familie en op social media.
10. Foto's bewerken
Nu begint voor mij de meest tijdrovende klus: ik ga hard aan de slag met het uitzoeken en nabewerken van jullie foto’s.
11. Ontvangst foto's
Yes, de foto's zijn klaar! Na vier tot tien weken ontvangen jullie de link naar jullie online galerij, en de usb-stick met daarop jullie foto’s. Het genieten van de foto’s kan beginnen!
12. Trouwalbum
In de online galerij geven jullie aan welke foto's in het trouwalbum mogen. Ik maak een ontwerp waarop jullie feedback geven, en na ongeveer acht weken hebben jullie het album als prachtige tastbare herinnering in jullie handen.
13. Galerij offline
Na een jaar is jullie online galerij offline. Op jullie éénjarig huwelijksjubileum kunnen jullie de online galerij dus nog bekijken. Daarna hebben jullie de foto’s op jullie computer en in jullie album.
Previous
Next

Kosten trouwfotografie Drenthe

Meest gekozen!

Pakket 

01.

€2.750

Pakket 

02.

€2.500

Pakket 

03.

€2.250

Bij ieder pakket ontvang je daarnaast:

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Een preview binnen 72 uur na de bruiloft
  • Jullie foto’s binnen vier tot twaalf weken (afhankelijk van de drukte) in hoge kwaliteit digitaal aangeleverd op een usb-stick in een luxe bewaardoos
  • Een 20×20 cm trouwalbum van hoge kwaliteit met 24 pagina’s vol zelfgekozen foto’s
  • Jullie foto’s in een online galerij die je kunt delen met familie en vrienden en waaruit je de foto’s kunt downloaden
  • Gratis reiskosten tot 50 kilometer enkele reis vanaf Nijeveen. De reiskosten verder dan 50 kilometer van Nijeveen bedragen 30 cent per kilometer.

Mochten jullie mij op de trouwdag vragen om langer te blijven, dan geldt hiervoor een tarief van 150 euro per extra uur.

Bij de definitieve boeking doen jullie een aanbetaling van 25 procent van jullie pakketprijs om jullie datum vast te leggen. Het resterende bedrag betalen jullie binnen twee weken voor de bruiloft.

Trouwalbum? Yes please!

Jullie kunnen gedurende een jaar jullie foto’s in de online galerij bekijken. Maar eigenlijk zijn foto’s toch echt bedoeld om af te drukken. Om er optimaal van te kunnen genieten wil je ze in een mooi album in je handen kunnen hebben. Ook zal je ervaren dat je een album sneller uit de kast pakt om even te bekijken, dan dat je naar de online galerij toe navigeert op je telefoon of computer. Ik druk daarom ieder bruidspaar op het hart om een mooi compleet trouwalbum te laten maken. Ik doe dit met heel veel liefde voor jullie.

In jullie eigen online galerij kunnen jullie aangeven welke foto’s jullie graag in het album willen. De trouwalbums maak ik bij een professionele partij die prachtige kwaliteit levert. Extra pagina’s, een groter formaat, of een luxe fotocover zijn mogelijk als upgrade.

Een bruid en bruidegom die elkaar hartstochtelijk kussen in een pittoresk veld op het prachtige eiland Vlieland tijdens hun huwelijksceremonie.

De leukste trouwlocaties in Drenthe

Drenthe heeft ontzettend veel mooie, diverse trouwlocaties. Heb je bijvoorbeeld altijd al gedroomd van je eigen royal wedding? Dan is Kasteel Coevorden iets voor jullie! Je kunt hier zowel buiten als binnen trouwen, en de locatie heeft een prachtige kelder die zich uitstekend leent voor een geweldig feest.

Eén van mijn favoriete trouwlocaties is Narline in Zuidwolde. Deze monumentale boerderij is prachtig ingericht, en heeft daarnaast ook een geweldige tuin voor een buitenceremonie. Je kunt er heerlijk eten, en de monumentale bijschuur verzekert je van een geweldig trouwfeest.

Trouwen in een prieel en daarna heerlijk borrelen en eten in de sfeervolle boerderij; dit  doe je bij Gasterie de Wiemel. Ook voor de kinderen is er genoeg entertainment in de speeltuin, en op verzoek kan er zelfs een springkussen worden opgeblazen.

In Wilhelminaoord vind je aan de rand van het bos het Koloniekerkje, waar je in een kerk met geweldige ramen kunt trouwen, of in de prachtige bostuin. Naast een ceremonie in de kerk, kan deze ook worden omgetoverd tot een toffe feestlocatie.

In noordoost Drenthe in het dorp Annerveenschekanaal trouw je in de kerk bij Aignwies. Doordat de kerk aan het kanaal ligt, kunnen jullie geheel in stijl met de boot arriveren en worden verwelkomd door jullie gasten. De locatie maakt heerlijke sweet tables, en achter de kerk ligt een mooi gebied met een bos voor de trouwfoto’s!

De Kruimel in Gasselte biedt verschillende leuke trouwsettingen aan. Zo kun je er gaan voor een ceremonie op het strand, in de tuin onder een prachtige oude appelboom, of in een prachtig wit middeleeuws kerkje. Je kunt er zelfs een winterbruiloft boeken, mét sneeuwgarantie!

Landgoed Lemferdinge in Paterswolde heeft een geweldige tuin voor de ultieme buitenbruiloft. Jullie ceremonie kan plaatsvinden in de boomgaard onder de appelbomen of juist in het bos aan een klein meertje. Zelfs het diner kan in een prachtige setting buiten worden opgediend. Gelukkig heeft de locatie ook een aantal mooie binnenzalen voor het geval het Nederlandse weer niet meewerkt op jullie trouwdag.

Zijn jullie op zoek naar een moderne trouwlocatie waar je op verschillende plekken in de prachtige parktuin of in een mooie binnenzaal kunt trouwen, dan is De Schildhoeve in Fluitenberg wellicht een optie voor jullie. Je kunt hier ook voor alleen je trouwfeest terecht.

Wanneer je trouwt bij Hotel-Restaurant de Zeegser Duinen stap je zo de deur uit en de heide op. Stel je eens voor wat een prachtige ceremonie je hier in de maanden augustus en september kunt hebben wanneer de heide in bloei staat!

De perfecte trouwlocatie kiezen is best lastig! In dit blog geef ik je tips die kunnen helpen om de beslissing iets makkelijker te maken.

Veelgestelde vragen

Dat hangt er helemaal vanaf wat jullie allemaal willen laten vastleggen! Meestal ben ik een half uur tot een uur voordat de trouwjurk aangaat aanwezig en ga ik een half uur tot een uur na de start van het feest weer naar huis. In die tijd kunnen alle belangrijke elementen van de dag worden vastgelegd: van detailfoto’s en het klaarmaken, tot de openingsdans en feestende gasten. Het pakket van twaalf uur wordt het meest gekozen.

Als ik ziek word op jullie trouwdag (even afkloppen, dat is nog nooit gebeurd), laat ik een vervangende fotograaf uit mijn netwerk de foto’s van jullie dag maken, en bewerk ik deze na afloop. Op die manier ontvangen jullie alsnog de foto’s in de bewerkingsstijl waarvoor jullie hebben gekozen. Indien jullie zelf een vervanger weten te regelen, dan ontvangen jullie natuurlijk het geld dat je aan mij hebt betaald terug.

Om de boeking definitief te maken doen jullie een aanbetaling van 20% van jullie pakketprijs. De factuur voor het resterende bedrag volgt 14 dagen voor jullie bruiloft.

Binnen drie dagen na de bruiloft ontvangen jullie een uitgebreide preview met de eerste foto’s van jullie dag. De rest van de galerij ontvangen jullie tussen de vier en tien weken na de bruiloft, afhankelijk van wanneer in het seizoen (hoog of laag) jullie bruiloft is. De meeste bruidsparen ontvangen hun volledige galerij zes weken na de bruiloft.

Jullie ontvangen de trouwfoto’s in jullie eigen online galerij. Deze kunnen jullie delen met vrienden en familie, en iedereen kan hieruit foto’s downloaden. Deze galerij blijft een jaar lang online. Daarnaast ontvangen jullie de foto’s op een usb-stick.

Jazeker! Pas als je een foto in je handen hebt, ervaar je volledig hoe mooi en waardevol het is. Bij ieder bruidsfotografiepakket ontvang je standaard een album. Deze kun je upgraden naar een groter en/of dikker album. Zijn jullie op zoek naar mooie afdrukken voor aan de muur, dan help ik jullie ook graag. Er zit namelijk veel kwaliteitsverschil in fotoprints. Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Meer info vind je in mijn trouwbrochure!

In mijn trouwbrochure vind je nog veel meer informatie, bijvoorbeeld over mijn werkwijze, mijn stijl en de prijsopbouw van mijn bruidsfotografiepakketten. Daarnaast staan er een aantal handige tips in waar je tijdens het plannen van jullie trouwdag alvast rekening mee kunt houden, en een handige checklist met must-have trouwfoto’s. Vraag hem aan via het contactformulier en vergeet niet om je trouwdatum te vermelden!

Enthousiast? Neem snel contact op!

Overwegen jullie mij als trouwfotograaf? Stuur me dan een berichtje met jullie trouwdatum om te zien of ik beschikbaar ben. Is dit het geval, dan plannen we een kennismakingsgesprek in waarin jullie al jullie vragen kunnen stellen en om te zien of we een klik hebben. Zijn jullie hierna nòg enthousiaster geworden, dan maken we jullie boeking definitief!