fbpx

Trouwfotograaf Groningen

Authentieke momenten, tijdloos vastgelegd

Voor de mooiste dag van jullie leven zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die prachtige tastbare herinneringen voor jullie creëert. Als jullie fotograaf steek ik mijn ziel en zaligheid hierin. Ik zorg voor tijdloze, liefdevolle en kleurrijke foto’s, waar jullie nog vele jaren heel graag naar terug zullen kijken.

Als je mij boekt als trouwfotograaf, ontvang je heldere en kleurrijke beelden. In mijn nabewerking voeg ik graag wat warmte toe aan de foto’s, op voorwaarde dat dit past bij jullie kleurenthema. Door qua kleur dichtbij de realiteit te blijven, zijn mijn foto’s tijdloos en vinden jullie ze over vijftig jaar nog steeds geweldig.

Tastbare herinneringen

 aan de mooiste dag van je leven

Wat voor trouwfotograaf krijgen jullie als je voor mij kiest?

De trouwfotograaf is de hele dag dichtbij jullie, tijdens alle grote en kleine momenten. Het is daarom belangrijk dat er een klik is qua persoonlijkheden. Ik omschrijf mezelf als een rustig persoon, die weet wanneer het belangrijk is om even naar de achtergrond te verdwijnen, maar die ook niet vies is van even gezellig kletsen en er een grapje in gooien.

Tijdens de rustige momenten help ik waar ik kan, maar natuurlijk zorg ik ervoor dat ik altijd mijn camera bij de hand heb om geen waardevolle momenten te missen. Ik laat jullie zoveel mogelijk jullie gang gaan, maar om voor de beste foto’s te zorgen kan ik jullie soms vragen om iets net even anders te doen als het moment zich daarvoor leent.

Is dit wat jullie zoeken? Dan is de beste manier om uit te vinden of we echt een match zijn met elkaar in gesprek gaan. Wonen jullie in de buurt, dan kom ik graag bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek. Als jullie verder weg wonen kunnen we in het midden afspreken of een videogesprek plannen.

Bruidspaar staat op de bloeiende heide met ondergaande zon en houdt hun voorhoofden tegen elkaar aan.

Kortom, zijn jullie op zoek naar…

neem dan snel contact op!

Werkwijze: van kennismaking tot trouwalbum

1. Is jullie trouwdatum vrij?
Spreekt mijn fotografiestijl jullie aan, en willen jullie in gesprek? Vul mijn contactformulier in om de beschikbaarheid van jullie trouwdatum te checken.
2. Kennismakingsgesprek plannen
Jullie trouwdatum is nog vrij in mijn agenda! We plannen een gesprek om elkaar te leren kennen. Ondertussen kunnen jullie alvast mijn trouwbrochure lezen en jullie vragen verzamelen.
3. Zijn we een match?
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we al jullie wensen en het kijken we of er een wederzijdse klik is. Het is namelijk wel zo fijn dat we ons op ons gemak voelen bij elkaar, want ik zal de hele dag op alle bijzondere momenten bij jullie zijn.
4. Ik word jullie fotograaf!
Yes, we zien het zitten met elkaar en jullie kiezen mij als trouwfotograaf! Onze afspraken zetten we op papier, en om het definitief te maken doen jullie een aanbetaling van 25 procent van jullie pakketprijs.
5. Aftellen!
En nu maar wachten! Jullie zetten een vinkje voor 'trouwfotograaf' op jullie bruiloft to-do list en gaan aftellen. Als jullie vragen hebben sta ik klaar om jullie te helpen.
6. Detailgesprek
Om te zorgen dat ik precies weet wat wanneer gebeurt, en waar ik wanneer moet zijn, bespreken we ongeveer twee weken voor de bruiloft via een Teams gesprek jullie draaiboek en andere belangrijke details.
7. Betaling restant
Twee weken voor de bruiloft ontvangen jullie de factuur voor het openstaande bedrag.
8. Wedding day!
Eindelijk is de dag daar! Jullie genieten volop, en ik zorg voor de herinneringen voor later.
9. Preview
Binnen drie dagen na jullie bruiloft ontvangen jullie een preview van de highlights om alvast van te genieten en te delen met vrienden en familie en op social media.
10. Foto's bewerken
Nu begint voor mij de meest tijdrovende klus: ik ga hard aan de slag met het uitzoeken en nabewerken van jullie foto’s.
11. Ontvangst foto's
Binnen vier tot tien weken hebben jullie de link naar jullie online galerij in jullie mailbox, en een usb-stick met daarop jullie foto’s in jullie brievenbus. Het genieten van de foto’s kan beginnen!
12. Trouwalbum
De foto's die jullie in het trouwalbum willen selecteren jullie in de online galerij. Ik maak een ontwerp waarop jullie feedback geven, en na ongeveer acht weken hebben jullie het album als prachtige tastbare herinnering in jullie handen.
13. Galerij offline
Een jaar na ontvangst gaat jullie online galerij offline. Op jullie éénjarig huwelijksjubileum kunnen jullie de foto's dus nog een keer bekijken via het internet, en daarna hebben jullie de foto’s op jullie usb-stick en in jullie album.
Previous
Next

Kosten trouwfotografie Groningen

Meest gekozen!

Pakket 

01.

€2.750

Pakket 

02.

€2.500

Pakket 

03.

€2.250

Bij ieder pakket ontvang je daarnaast:

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Een preview binnen 72 uur na de bruiloft
  • Jullie foto’s binnen vier tot tien weken (afhankelijk van de drukte) in hoge kwaliteit digitaal aangeleverd op een usb-stick in een luxe bewaardoos
  • Een 20×20 cm trouwalbum van hoge kwaliteit met 24 pagina’s vol zelfgekozen foto’s
  • Jullie foto’s in een online galerij die je kunt delen met familie en vrienden en waaruit je de foto’s kunt downloaden
  • Gratis reiskosten tot 50 kilometer enkele reis vanaf Nijeveen. De reiskosten verder dan 50 kilometer van Nijeveen bedragen 30 cent per kilometer.

Mochten jullie mij op de trouwdag vragen om langer te blijven, dan geldt hiervoor een tarief van 150 euro per extra uur.

Bij de definitieve boeking doen jullie een aanbetaling van 25 procent van jullie pakketprijs om jullie datum vast te leggen. Het resterende bedrag betalen jullie binnen twee weken voor de bruiloft.

Trouwalbum? Yes please!

Foto’s komen pas echt tot leven op papier. Hoe leuk jullie online galerij ook is, jullie zullen nog meer van de foto’s genieten in een mooi album of op een mooie print aan de muur. Ook pak je een mooi album sneller even uit de kast om even te bekijken, dan dat je naar de online galerij toe navigeert op je telefoon of computer. Een mooi compleet trouwalbum van goede kwaliteit is zo waardevol. Ik maak deze met heel veel liefde voor jullie.

In jullie eigen online galerij kunnen jullie aangeven welke foto’s jullie graag in het album willen. De trouwalbums maak ik bij een professionele partij die prachtige kwaliteit levert. Extra pagina’s, een groter formaat, of een luxe fotocover zijn mogelijk als upgrade.

Een bruid en bruidegom kussend in het bos, vastgelegd door een trouwfotograaf.

De leukste trouwlocaties in Groningen

Misschien hebben jullie al een trouwlocatie, misschien zijn jullie nog op zoek. In Groningen zijn een boel prachtige trouwlocaties te vinden. Historische gebouwen, hippe industriële locaties, prachtige plekken aan het water: Groningen biedt voor ieder wat wils. 

Een populaire trouwlocatie in Groningen is Borg Nienoord in Leek. Deze borg staat in een mooie groene omgeving, en is zowel van binnen als van buiten erg fotogeniek. De knusse trouwzaal heeft prachtige donkere houten muren, en de feestzaal hangt vol met historische schilderijen.

Voor een bruiloft met prachtig uitzicht over het Groningse landschap moet je zijn bij Boerderijcafé Mausel in Noordbroek. Bij deze negentiende-eeuwse boerderij richten jullie je bruiloft helemaal in zoals jullie dat willen.

Trouwen in festivalstijl doe je op het Suikerunieterrein bij EM2. Foodtrucks, photobooths, kampvuren, niets is te gek op deze toffe locatie!

Altijd al gedroomd van een bruiloft aan het water? Kijk dan eens naar Beachclub Vifero in Kropswolde. Deze beachclub heeft een prachtig industrieel interieur, en tijdens het feest zien jullie de zon ondergaan boven het Zuidlaardermeer.

Een andere geweldige locatie aan het water is De Paalkoepel in Haren. Hier trouw je aan het Paterswoldsemeer en kun je voor de ceremonie, in plaats van in een trouwauto, arriveren over het water in een sloep!

Trouwen in hartje Groningen gevolgd door een heerlijk culinair diner: dit kan bij Hotel Prinsenhof. De locatie is op een steenworp afstand van de Grote Markt en beschikt over mooie luxe bruidssuites. Jullie ceremonie kan plaatsvinden in de naastgelegen Martinikerk.

Geen idee hoe je tussen al dit moois moet kiezen? In dit blog lees je waar je rekening mee kunt houden in het uitzoeken van jullie perfecte trouwlocatie. 

Een huwelijksceremonie in de tuin van de Slotplaats vastgelegd door een bruidsfotograaf in Friesland.

Veelgestelde vragen

Dat hangt er helemaal vanaf wat jullie allemaal willen laten vastleggen! Meestal ben ik een half uur tot een uur voordat de trouwjurk aangaat aanwezig en ga ik een half uur tot een uur na de start van het feest weer naar huis. In die tijd kunnen alle belangrijke elementen van de dag worden vastgelegd: van detailfoto’s en het klaarmaken, tot de openingsdans en feestende gasten. Het pakket van twaalf uur wordt het meest gekozen.

Als ik ziek word op jullie trouwdag (even afkloppen, dat is nog nooit gebeurd), laat ik een vervangende fotograaf uit mijn netwerk de foto’s van jullie dag maken, en bewerk ik deze na afloop. Op die manier ontvangen jullie alsnog de foto’s in de bewerkingsstijl waarvoor jullie hebben gekozen. Indien jullie zelf een vervanger weten te regelen, dan ontvangen jullie natuurlijk het geld dat je aan mij hebt betaald terug.

Om de boeking definitief te maken doen jullie een aanbetaling van 20% van jullie pakketprijs. De factuur voor het resterende bedrag volgt 14 dagen voor jullie bruiloft.

Binnen drie dagen na de bruiloft ontvangen jullie een uitgebreide preview met de eerste foto’s van jullie dag. De rest van de galerij ontvangen jullie tussen de vier en tien weken na de bruiloft, afhankelijk van wanneer in het seizoen (hoog of laag) jullie bruiloft is. De meeste bruidsparen ontvangen hun volledige galerij zes weken na de bruiloft.

Jullie ontvangen de trouwfoto’s in jullie eigen online galerij. Deze kunnen jullie delen met vrienden en familie, en iedereen kan hieruit foto’s downloaden. Deze galerij blijft een jaar lang online. Daarnaast ontvangen jullie de foto’s op een usb-stick.

Jazeker! Pas als je een foto in je handen hebt, ervaar je volledig hoe mooi en waardevol het is. Bij ieder bruidsfotografiepakket ontvang je standaard een album. Deze kun je upgraden naar een groter en/of dikker album. Zijn jullie op zoek naar mooie afdrukken voor aan de muur, dan help ik jullie ook graag. Er zit namelijk veel kwaliteitsverschil in fotoprints. Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Meer info vind je in mijn trouwbrochure!

In mijn trouwbrochure kunnen jullie meer lezen over mijn werkwijze, mijn stijl en de prijsopbouw van mijn bruidsfotografiepakketten. De brochure kun je aanvragen via het contactformulier. Als je hierbij jullie trouwdatum vermeldt, laat ik direct weten of ik die dag nog beschikbaar ben.

Enthousiast? Laten we kennismaken!

Zien jullie mij zitten als trouwfotograaf? Dan is de eerste stap het sturen van een berichtje met jullie trouwdatum, zodat we kunnen checken of ik jullie dag nog beschikbaar ben. Is het antwoord ja, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stellen jullie al je vragen, en kijken we of er een wederzijdse klik is. Zijn jullie hierna nóg enthousiaster geworden, dan maken we jullie boeking definitief! Ook is het mogelijk om eerst samen een loveshoot te doen, zodat jullie mijn stijl van fotograferen nog beter kunnen ervaren.