fbpx

Jullie liefde op beeld

Loveshoot in Friesland

Willen jullie een keer een héle bijzondere date doen samen, denk dan eens aan een loveshoot in Friesland! Een koppelshoot hoeft niet altijd een speciaal doel te hebben en is daardoor de ultieme date-activiteit die jullie ook nog eens prachtige foto’s oplevert. Natuurlijk is een fotoshoot samen ook de ultieme kans om jullie jubileum of verloving vast te laten leggen.

In Friesland zijn vele geschikte plekjes voor een fotoshoot. De Kale Duinen in Appelscha is één van mijn favoriete plaatsen, omdat je er hele diverse foto’s kunt maken qua achtergronden. Iets verder naar het noorden liggen de Bakkeveense Duinen, ook die plek is zeker het bezoeken waard! En vergeet vooral ook niet de prachtige plekjes aan het water van de Friese meren en de kust!

De shoot was ontzettend gezellig en ging heel erg vanzelf. Even erin komen, en vervolgens pijn aan je kaken van het lachen hebben. De foto’s zijn mooi geworden! Ze zijn ontzettend natuurlijk in de zin van; we zijn niet ’te mooi’ gemaakt. Gewoon, zoals we zijn! Lisan is een gezellige meid, spontaan en geeft ontzettend fijne adviezen voor het poseren.

Marijke

Op deze pagina

Loveshoot Tim & Marijke

De foto’s die je op deze pagina ziet zijn van Marijke en Tim. Zij wilden hun nieuwe relatie in beeld brengen, en besloten dat een loveshoot daarom een ideale date zou zijn. De foto’s zijn gemaakt op de Kale Duinen in Appelscha. Een gebied dat veel variatie biedt wat betreft achtergronden, want er zijn bossen, grassen, duinen, heide én een waterplas.

Koppel loopt hand in hand richting de camera tijdens een fotoshoot. Man kijkt lachend naar zijn vriendin.
Jongen heeft zijn vriendin tijdens een fotoshoot in Friesland in beide armen opgetild. Zij zwaait haar benen in de lucht en ze kijken elkaar lachend aan.

Prachtige foto’s van jullie als koppel

Jullie relatie is anders dan die van andere koppels, en daarom zal ook jullie loveshoot uniek zijn. Door een plek die bij jullie past te kiezen, maken jullie de foto’s helemaal eigen. Hoe leuk is het om de foto’s te maken in het natuurgebied waar jullie vaak gaan wandelen, of juist tussen de mooie gebouwen van jullie favoriete stad. Ik denk graag met jullie mee over een leuke plek die het beste bij jullie relatie en persoonlijkheden past.

Ik maak graag gebruik van bewegingen in het aansturen tijdens de fotoshoot. Hierdoor zorgen we dat het poseren zo weinig mogelijk ongemakkelijk aanvoelt. Als jullie ontspannen zijn, zie je dat terug in de foto’s. We zorgen ervoor dat jullie persoonlijkheden en relatie mooi worden vastgelegd op beeld.[

Beelden voor tijdens de bruiloft of op de uitnodiging!

Een loveshoot kan ook worden ingezet als verlovingsshoot. Een uitstekend moment om de herinneringen aan het aanzoek weer naar boven te halen. Het geluk dat jullie daardoor uitstralen, leg ik heel graag vast op beeld. Deze foto’s kunnen jullie bijvoorbeeld gebruiken voor op social media, of voor op de trouwkaart! Ook kiezen sommige stellen ervoor om de foto’s tentoon te stellen tijdens hun bruiloft.

Tijdens jullie bruiloft, een dag die al spannend genoeg is, zullen er ook veel foto’s worden gemaakt. Een fotoshoot om jullie verloving te vieren kan daarom helpen om alvast te wennen aan het op de foto komen en het volgen van de aanwijzingen van de fotograaf. Als jullie de verlovingsshoot boeken bij jullie trouwfotograaf, dan kunnen jullie hem of haar ook alvast wat beter leren kennen!

Koppel staat hand in hand tussen de hoge gele grassen in Appelscha en kijkt elkaar lachend aan.
Man en vrouw in spijkerbroek lopen hand in hand over een bospad weg van de camera tijdens een loveshoot in Appelscha.

Kosten loveshoot

Je boekt bij mij al een loveshoot vanaf 195 euro. Hiervoor ontvangen jullie tien nabewerkte foto’s, die jullie zelf hebben gekozen uit een online galerij. Natuurlijk kunnen jullie extra foto’s bijkopen tegen een meerprijs. We maken de foto’s op de locatie die jullie zelf hebben uitgekozen. Door naar een paar verschillende plekjes te lopen, zorgen we dat jullie een gevarieerde galerij krijgen. We zijn ongeveer een uur met de fotoshoot bezig. Vind je het leuk om, naast verschillende plekjes, voor nog meer variatie in de foto’s te zorgen? Neem dan gerust een tweede outfit mee, of zorg dat je bijvoorbeeld een jasje uit kunt doen, of een hoed kunt afzetten. Zo zien jullie er net anders uit dan op de voorgaande foto’s. Vind je het leuk om meer outfit tips voor jullie fotoshoot te lezen? Bekijk dan eens de kledingtips pagina op mijn website.

Hieronder vind je alle kenmerken over een loveshoot op een rijtje.

We hebben fijne fotoshoot met Lisan gehad, ze was leuk in de omgang en wist mooie plekjes om onze golden hour shoot te schieten. We zijn blij met het eindresultaat!

Harriette

Enthousiast? Boek een loveshoot!

Ik leg heel graag deze fase van jullie leven voor jullie vast!

Ben je enthousiast, maar wil je eerst wat voorbeelden zien van hoe jullie loveshoot eruit zou kunnen zien? Bekijk één van deze pagina’s: